Podjetje

Kdo smo ?

 

Neodvisni, strokovno usposobljeni finančni svetovalci s 16 letnimi izkušnjami na področju zavarovalniško, finančno-posredniške dejavnosti, pogodbeni partner domačih in tujih investicijskih družb, bank ter zavarovalnic v Sloveniji. S podjetjem sodelujejo strokovnjaki iz različnih področij. Naše svetovanje temelji na sistemetičnem pristopu zbiranja, analiziranja, načrtovanja ter kontrole naložb za vsako  stranko posebej. Sodelujemo z lastniki podjetij, s samostojnimi podjetniki ter s posamezniki na vseh področjih storitev, ki jih pokrivamo. Z različnimi ovrednotenji želimo optimalno oplemenititi vložena sredstva glede na prag pričakovanja naših vlagateljev.

 

 

Carmen Zver je osebna neodvisna svetovalka, ki na področju vodenja osebnih financ, sklepanja zavarovanj deluje že več kot šestnajst let. Strokovna znanja si je pridobivala na priznanih izobraževalnih institucijah doma in v tujini. Njeno največje zadovoljstvo je zadovoljstvo njenih strank, zato je pri svojem svetovanju izredno previdna in skrbna v korist in dobrobit stranke. Zaradi  izkušenj in izvrstnega poznavanja področja naložb in trga je v času finančne krize zadržala vse svoje stranke, po krizi pa se je zaupanje,  zadovoljstvo in število strank le še povečalo. Njen cilj je etično svetovanje,  v smislu, da vam bo svetovala tako, kot bi sama bila na vašem mestu.

Pridobljeni certifikati:
– opravljen preizkus strokovnih znanj s področja trženja investicijskih skladov pri Združenju družb za upravljanje pod številko 1771,
– dovoljenje Agencije za zavarovalni nadzor za opravljanje poslov zavarovalnega zastopanja v svojem imenu pod št. 4818,
– pridobljen certifikat za zaprte sklade na akademiji Konig &Cie v Hamburgu,
– status bančnega kreditnega posrednika in vsa potrebna dovoljenja po določilih Banke Slovenije.

 

 


Osebni pristop


FINANČNO NAČRTOVANJEFINANČNO UPRAVLJANJE


KOMUNIKACIJA IN OBVEŠČANJE


STORITVE

POMOČ PO VAŠI IZBIRI

Dandanes je lahko za marsikaterega posameznika precejšen problem izbrati takšne finančne ali zavarovalniške produkte, ki bi kar najbolj ustrezali njegovim željam, pričakovanjem in potrebam. Številne banke, investicijske družbe in zavarovalnice preplavljajo trg z vedno novimi produkti in vsaka izpostavlja predvsem svoje prednosti. Naši neodvisni svetovalci pa vam lahko prestavijo tako prednosti, kot tudi slabosti posameznih produktov in vam pomagajo izbrati pravega glede na vaše potrebe in želje ter pričakovanja.

POMEMBNO JE VAŠE ZADOVOLJSTVO

Pogoji, pod katerimi lahko stranka dobi določen produkt, so ob pomoči ZEGIP-a, pogosto boljši, kot jih lahko doseže stranka samostojno. To nam uspeva zaradi tega, ker poznamo prave partnerje za posamezne produkte in zaradi tega, ker vemo kje in kako lahko izposlujemo najboljše možne pogoje. Da bi lahko jamčili kakovostne storitve, že več kot 16 let skrbno izbiramo naše poslovne partnerje. Posredovanje produktov s pomočjo podjetja ZEGIP je za stranke brezplačno. ZEGIP je za posredovanje finančno stimuliran s strani banke ali zavarovalnice in sicer na osnovi določil združenja bank ali zavarovalnic.

KOMUNIKACIJA IN OBVEŠČANJE

Imamo neposreden, oseben pristop in urejeno komunikacijo. Našim strankam nudimo obveščanje novosti po elektronski pošti. Na željo stranke izdelamo tudi finančna poročila o trenutnem stanju, prav tako obveščamo o trenutnem portfeliu stranke po e-mailu, z dostopom direktno na naš strežnik, na strežnik pogodbenega partnerja z uporabniškim geslom in paswordom ali pa osebno na dogovorjenem kraju glede na željo stranke.

Za vsa dodatna pojasnila smo vam z veseljem na razpolago


KONTAKTIRAJTE NAS