[vc_row][vc_column][vc_column_text]

ŽIVLJENJSKO ZAVAROVANJE

Ljudje imamo različne cilje in potrebe, zato so različna tudi naša pričakovanja in zahteve pri življenjskih zavarovanjih. Nekdo si želi zagotoviti finančno neodvisnost v času po upokojitvi in uresničiti načrte, o katerih sanja. Nekdo drug želi zaščititi svojo družino in poskrbeti za finančno varno prihodnost svojih otrok, tretji spet želi sproti nalagati svoje denarne prihodke, s katerimi si ustvarja premoženje za zadovoljitev svojih želja – denimo za nakup hiše.

Obrazec za povpraševanje

  Naložbena polica-  UFOS PREMIUM- klikni

Informativni izračun

PREMOŽENJSKO ZAVAROVANJE

Dom je naše zatočišče: prostor, ki ga oblikujemo po svojem okusu, kjer se dobro počutimo in kjer smo na varnem. Uredimo si ga tako, kot sami želimo. Stanovanje ali hiša predstavljata naše najpomembnejše premoženje. Čeprav sta grajena trdno in kakovostno sta lahko v trenutku popolnoma uničena. Ne glede na to, kako živimo – v najetem stanovanju ali v lastni hiši, je način bivanja odraz naše osebnosti. S premoženjskim zavarovanjem si zagotovite kritje stroškov obnove in popravila po zavarovalnem primeru, v katerem je bilo vaše premoženje poškodovano ali uničeno.

Obrazec za povpraševanje

ZAVAROVANJE ZA PODJETJA

Zavarovanje podjetja je zelo zahtevno zavarovanje in glede na to, da niti dve podjetji nista enaki, bo le konkretna analiza poslovanja pokazala kaj je bistveno pri vas. Veseli bomo, če bomo pri analizi lahko sodelovali, zato vas prosimo, da nas kontaktirate in z veseljem vam bomo pomagali.

Obrazec za povpraševanje

NEZGODNO ZAVAROVANJE

Vsak posameznik preživlja svoj prosti čas na različne načine. Nekateri se ukvarjajo s športom, drugi potujejo, tretji pa preprosto uživajo v druženju s svojo družino. Največ nezgod pa se zgodi prav v prostem času in ne pri opravljanju poklica.

Obrazec za povpraševanje

AVTOMOBILSKO ZAVAROVANJE

V Sloveniji beležimo več kot 2000 prometnih nesreč na leto. Posledice prometne nesreče so lahko zelo boleče. Ko pride do prometne nesreče v kateri ste vi ali ostali udeleženci utrpeli telesne poškodbe ali pa je prišlo do poškodovanja osebne stvari, je pomembno, da obstaja zavarovanje za to nesrečo.

Pokličite oz. posredujte nam podatke od vašega avtomobila, vaše zahteve  in z veseljem Vam bomo naredili brezplačni izračun.

Obrazec za povpraševanje[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]