Avtomobilsko zavarovanje

 

Zavarovanje avtomobilske odgovornosti je obvezno, zato ga pač moramo imeti, pri sklepanju kasko zavarovanja pa si pogosto zastavljamo vprašanje, do katere starosti vozila ga je še smiselno skleniti. Tudi če je vaš avto po letih že prvošolec, vas to namreč ne bo obvarovalo pred nevarnostmi, katerim ste z njim izpostavljeni.

Vemo pa, da nevarnosti na cesti prežijo ves čas, zato vam svetujemo, da se ne splača voziti na srečo.

Zakaj ni dovolj le obvezno zavarovanje avtomobilsko odgovornosti, če imamo že starejši avto? In pa predvsem, katera so tista zavarovanja, ki bi jih bilo dobro skleniti, kljub temu da ne vozite najnovejšega vozila? Zagotovo bo eden izmed glavnih dejavnikov v vseh primerih strošek. Tehten premislek o ceni zavarovanja v primerjavi s stroški, ki se nam lahko vrtoglavo naberejo ob škodnem primeru. Vsak pa se mora sam odločiti, kdaj se mu tveganje še obnese.

Pošljite nam povpraševanje za sklenitev avtomobilskega zavarovanja. S pripravo informativne ponudbe vam bomo izbrali najugodnejšega ponudnika (zavarovalnico). V primeru, da bodo potrebni dodatni podatki nam jih boste posredovali osebno, po e-mailu ali telefonu.